DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Shanti Maurice 

Kategori *****
Kulinarisk *****
Barnevennlig ****
Velvære *****
Sport *****
Adresse:
Sørkysten av Mauritius
Shanti Maurice er et elegant og nydelig hotell som ligger på sørsiden av øya. Dette hotellet serverer gourmetmat av ypperste kvalitet, og med sin intime atmosfære, vakre beliggenhet og en særdeles høy servicegrad, er det lett å forstå hvorfor dette er blitt et populært hotell både for par og familier.


Hotellet tilbyr
Shanti Maurice er gourmetenes favoritt og har flere særdeles gode restauranter, noe de har vunnet flere priser for. 

Hotellets spa Nira er et av de største i hele det indiske hav, har spesialisert seg på ayurvedisk behandling, og har alltid en ayurvedisk doktor på stedet. Nira Spa tilbyr også internasjonal behandlingsformer av ypperste kvalitet. 

Hotellet har også vannsportsenter med ikke-motorisert vannsport, tennisbane, 2 yoga pavillioner, treningsrom, barneklubb med barnebasseng og 9-hulls putting green. Det arrangeres transport fra hotellet til Bel Ombre, hvor det er en 18-hulls golfbane.
Hotellet tilbyr også utleie av sykler og scoutere. 

Shanti har ingen andre hotellet ved siden av seg, og nærmeste lokale landsby ligger ca 10 min fra hotellet med bil.

Rom
Hotellet har totalt 61 suiter og villaer og alle vender ut mot det indiske hav.

Hotellets 44 junior suiter er på 81 kvm og ligger i småhus på to etasjer med fire suiter i hvert hus. Alle suitene har plasma TV, DVD-spiller og internettilgang via bredbånd. På bakkeplan ligger junior suite ocean front og har direkte tilgang til stranden samt en utendørsdusj. Junior suite icean view ligger i 2. etasje har store balkonger med en fantastisk havutsikt.

Hotellets villaer er på 208 kvm og har privat hage med svømmebasseng, solsenger og utendørsdusj.

Hotellet har også større villaer med to soverom. 


Kontakt oss


Tilbake til Mauritius hovedside
 

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive