DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Sugar Beach Resort 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * +
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * * +
Velvære * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * +
Snorkeling * * +
Langs den nydelige kilometerlange sandstranden ” Flic & Flac ” på vestkysten av Mauritius, ligger kolonistilhotellet Sugar Beach Reort. Dette legendariske hotellet har nylig vært gjennom en renovering, og viser seg nå igjen fra sin beste side. Sugar Beach deler sine fasiliteter med sitt søsterhotell La Pirogue, noe som gir hotellet et utall av aktiviteter og fasiliteter. Hotellet er svært populært blant barnefamilier, med sine barnevennlige fasiliteter og familierommene, som har egne barnefasiliteter som f.eks badekåper og egne såper for de yngste gjestene.
Hotellet tilbyr
4 restauranter, souvenirbutikk, flere barer, frisør, spa, gym og sauna. En flott barneklubb med eget barnebasseng, tenåringsklubb 12-17 år, og et enormt bassenganlegg (2000 kvm) med egen stillesone for de som ønsker litt ro. 

Gratis vannski, seiling, kajak, glassbunnbåt, snorkling, windsurfing, volleyball, bordtennis, minigolf, 6 tennisbaner som er flombelyst samt aerobic og yoga. 
Mot betaling kan du dykke, havfiske, paraseile, leie sykkel og ta en ridetur. For deg som er interessert i golf, ligger den 18-hulls golfbanen Tamarin ca 15 min unna hotellet.

Rom
Sugar Beach har 258 rom, som ligger i Manor House og i 17 to etasjers hus i hageanlegget. Alle rom har utsikt mot hageanlegget eller sjøen, og er stilfullt innredet med flatskjerm-TV, telefon, WiFi-internet (mot gebyr), air condition, safe, kaffe- og tefasiliteter, minibar, hårføren, balkong eller terasse. 
Familierommene ligger på bakkeplan og består av to rom med connecting door. Familierommene har bl.a egne badekåper i barnestørrelse, såper og toalettring for barn, krakk og små gaver til barna.
Alle rom er på 40 kvm mens Villa suitene er på 80 kvm, og ligger få meter fra stranden. Det er dessverre ikke mulig å sette inn ekstraseng i Villa suite. 

Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive