DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Le Victoria 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * * +
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * *
Velvære * * *
Sport * * * * +
Hotellet Le Victoria ligger på vestkysten av Mauritius, ca midt mellom den lille turistbyen Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Le Victoria holder en god 4-stjerners standard og har en lang, vakker strand som innbyr til avslapping og bading. Men hotellet har også et rikt sportstilbud. Her er alt lagt til dette for en variert aktivitetsferie! Med andre ord; på Le Victoria er valget ditt!
Hotellet tilbyr
Hovedrestauranten serverer internasjonal buffet og har en nydelig utsikt utover lagunen og hotellets fargerike hage. I tillegg har hotellet 2 à la carterestauranter som serverer kulinariske italienske- og fiskespesialiteter. Hotellet har også en bar, kveldsunderholdning, svømmebasseng og barnebasseng, barne- og tenåringsklubb. 

Le Victoria tilbyr gratis bruk av sauna, treningssenter, vanngymnastikk, tennis, bordtennis, volleyball, boccia, kajakk, vindsurfing, seiling, vannski, glassbunnbåt og snorkleutflukter. Mot gebyr tilbyr hotellet dykking, dypvannsfiske, katamarutflukter, sykkelutleie, biljard, spinning, pilates og powerplate. 

Le Victora tilbyr også all-inclusive som innebærer frokost, lunsj og middag i hovedrestauranten, ettermiddagste og-kaffe, sandwich, lokal alkoholholdig og alkoholfri drikke, minibar.

Rom
Hotellet har 254 romslige rom, suiter og familie apartments som alle har sjøutsikt,  air condition, bad med badekar og dusj, hårføner, telefon, safe, TV, tilgang til WiFi, minibar.

Kontakt oss
Tilbake til Mauritius hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive