DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Zilwa Attitude 

Kategori * * * *
Barnevennlig * * * *
Adresse:
Calodyne
Hotellet Zilwa Attitude åpnet i oktober 2013. Hotellet har en perfekt beliggenhet på nordøstkysten av Mauritius, med en nydelig utsikt utover det indiske hav og ca 15 minutter med bil fra turistbyen Grand Baie.

Dette hotellet tilhører en nylig grunnlagt hotellkjede som heter Attitude. Denne kjeden ønsker at hotellene skal være så autentiske og miljøvennlig som mulig. Alt av interiør er laget på Mauritius, alle ansatte er fra Mauritius og alle råvarer skal være fra Mauritius. Navnet Zilwa betyr øyboer, og når man besøker Zilwa Attitude får man derfor en perfekt autentisk mauritansk opplevelse!

Hotellet tilbyr
Det er 5 restauranter på hotellet, 3 barer, 3 svømmebasseng, hvorav et har eget barnebasseng, vannsportsenter, barneklubb, spa og tennisbane.

Rom:
Hotellet har 214 rom som er innredet i en rustikk stil med lokal kunst på veggene. Alle rom har air condition, minibar, TV, te- og kaffekoker og balkong eller terrasse.

Hotellet har en familiedel og en "voksendel", hvor det kun er tillatt med voksne.
I familiedelen ligger superior (35m²) and superior Seaview rommene (35m²), familierommene (45m²) for 2 voksne og 2 barn og deluxe family seaview rommene (50m²) som har 2 soverom til 2 voksne og 3 barn.

I "voksendelen" ligger Couple Deluxe Rooms (40m²), Couple Junior Suites (50m²) and Privilege Junior Suites (40m²) som alle har sjøutsikt.

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive