DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Six Senses Zil Pasyon 

Kategori * * * * * +
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * *
Six Senses Zil Pasyon er det eneste hotellet som ligger på øya Félicité på Seychellene. "Zil Pasyon" betyr lidenskapens øy, og dette er en perfekt beskrivelse av denne billedskjønne, uberørte tropiske øya. 

Hotellet passer for de som ønsker noe litt unikt med god kvalitet, og egner seg godt for både familier og par. 

 

Transport
Fra Mahe: ca 60 minutter med båt eller 20 minutter med helikopter.
Fra La Digue eller Praslin: ca 30-45 minutter med båt. 

Hotellet tilbyr
4 restauranter og 2 barer, vannsportsenter, spa, treningssenter, flott bassengområde, utendørskino og barneklubb (4 - 12 år).
Hotellet arrangerer utflukter til nærliggende øyer, fisketurer og dykkeutflukter. 

Øya har 3 kritthvite og uberørte sandstrender, og ønsker du å bevege deg litt er det flere stier på øya for kortere fotturer. 

Rom
Hotellet har 32 villaer som er bygget i ett med naturen og har meget høy standard. 
Alle villaene har privat basseng (20 kvm), stor og flott terasse, TV, minibar, bad med badekar, separat dusj og hårføner, safe, privat vinkjeller og yoga matte. Gratis WiFi. 

2 Hideaway Pool Villaer (175 kvm) ligger litt inne på øya, 11 Panorama Pool Villaer (200 kvm) og 7 Pasyon Pool Villaer (200 kvm) ligger litt oppe i høyden og nærmere stranden. I tillegg har hotellet villaer med 2, 3 og 4 soverom. 
 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive