DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Manta Resort Pemba 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Velvære * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * *
Adresse:
Pemba
Drømmer du om å besøke det «ekte» Afrika? Da er Pemba rett reisemål for deg! Pemba ligger ca 30 minutter med småfly nord for Zanzibar og er Tanzanias ekte krydderøy. 70% av verdens nellikspikerproduksjon kommer fra Pemba.

Pemba tar imot ca 5.000 turister i året og hotellet Manta Resort ligger ved en nydelig strand helt nord på øya, med en fantastisk utsikt utover det indiske hav.  Med sine 17 rom og 1 undervannsrom er hotellet en bortgjemt perle det absolutt er verdt å utforske! Her handler det ikke om 5-stjerners luksus men stillhet, ekthet og nærheten til naturen. Om du i tillegg dykker, har du nok funnet ditt paradis!

Hotellet har 7 års aldersgrense.

Hotellet tilbyr:
Restaurant og bar, suvenirbutikk, basseng, velværesenter, vaskeri, dykkesenter, utlån av kanoer.
Det er gratis WiFi i resepsjon / restaurantområdet.

Manta Resort er et all-inclusive hotell og det er inkludert 1 spabehandling per gjest per dag, gratis vask av klær i tillegg til alle måltider og drikke.

Hotellet kan arrangere følgende turer / utflukter:
  • Snorkleturer
  • Dykking
  • Besøk en lokal landsby og fyrtårn
  • Besøk regnskogen og en krydderplantasje
  • Sunset cruise
  • Fisketurer
 
Manta Resort er et ansvalig hotell som engasjerer seg i lokalmiljøet på Pemba. De har startet foreningen Kwanini CSR-som har som mål å forsyne lokalsamfunnet med verktøyene de trenger for å skape sin egen fremtid - på deres egne vilkår. 

Programmet streber for å støtte, hjelpe og utdanne lokalbefolkningen for å bevare dette unike stedet for fremtidige generasjoner og brukes som en link for å skape samarbeid mellom lokalbefolkningen på Pemba og den nye turistsektoren. Initiativet startet som et prosjekt fra lokalbefolkningen som bor i nærheten av The Manta Resort. I tillegg til støtte av Manta Resort deltar også Kwanini Africa, Resort Investors og Dive360Pemba i dette prosjektet og det er viktig å påpeke at Kwanini-initiativene er prosjekter på lokalt plan.

I hotellets suvenirbutikk selges det kun varer som er laget av lokalbefolkningen i nabolandsbyene. Det er ingen selgere på stranden. 

Det koster USD 15 per person å delta på snorkelutflukt. Disse pengene går uavkortet til arbeidet med å bevare korallene og undervannslivet på Pemba. 


Rom
Hotellet har 17 rom som ligger i små villaer rundt på hotellområdet og 1 undervannsrom som er bygget 250 meter fra land.
Villaene er luftig og pent innredet i afrikansk stil.

Standard gardenrom ligger i hotellets hageanlegg. Rommene har dobbeltseng med myggnetting og vifte.

Superior gardenrom har delvis sjøutsikt og er mulig å få med interconnecting doors. Rommene har king size bed, air condition og terrasse.

Seafront Villa har nydelig utsikt utover det indiske hav. Det er ikke air condition på rommet men rommene har Evening Breeze cooling system som kjøler ned temperaturen over senga. Vi har testet, og det fungerer!

Undervannsrommet ligger 250 meter fra land og har 3 etasjer. På taket er det soldekk, på havnivået er det lounge og bad, mens soverommet ligger under vann. De fleste som velger å bo i undervannsrommet bor her 1-2 netter og resten av oppholdet på land.
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive