DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

The Chedi Muscat 

Adresse:
Muscat
Chedi Muscat er et av Oman's flotteste hoteller og er medlem av "The Leading Hotels of the World". Hotellet ligger lekkert til på Boushar Beachfront kun 10 minutter fra flyplassen. Det er lagt ekstra stor vekt på at designen på hotellet skal reflektere tradisjonell Omansk arkitektur. Denne arkitekturen blandet sammen med moderne og minimalistisk interiør har skapt en tidløs sjarm, og gjort Chedi Muscat til en av Gulfens mest stilfulle hoteller. Chedi Muscat ble i 2008 kåret til verdens nest beste hotell, i reiselivsmagasinet Conde Nast sin betydningfulle kåring.
Hotellet tilbyr:
Hotellet har flere restauranter som byr på både vestlig og asiatisk mat. To svømmebasseng (et av bassengene er kun for voksne over 16 år), pool bar, tennisbaner, treningsrom og spa. 

Rom
:
Alle rom er smakfullt innredet og har utsikt utover den Omanske Gulf eller de majestetiske Haajjarfjellene. Alle rom har dusj, wc, safe, flatskjerm-TV, musikkanlegg, minibar, kaffe- og tefasiliteter, hårføner. De 61 Serai rommene (33 kvm) ligger i Serai vingen på hotellet og har Queen size seng og en divan.
Deluxe rommene (39 kvm) er noe større, ligger i Chedi vingen på hotellet, har King-size senger og en komfotabel sittegruppe. 
Hotellets suiter har eget soverom og stue (60 kvm) og gjestene her har tilgang til internett, gratis transfers, gratis minibar og daglige aviser. 

Kontakt oss
Tilbake til Oman hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive