DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Rundreise 

Områdene rundt Muscat byr på noen fantastiske natur- og kulturopplevelser. Du bør derfor benytte deg av muligheten til å reise litt rundt i Oman hvis du først er i Muscat. På kun 3 dager får du et godt innblikk i Omans historie og landets majestetiske landskap. Vi sørger for en privat sjåfør som frakter dere rundt i det tempoet dere selv ønsker. Følgende program kan være et godt utgangspunkt for en innholdsrik rundreise:
Dag 1: 
Ankomst Muscat sent på kvelden. Transport fra flyplassen til Radisson Blu Muscat hvor du overnatter en natt.

Dag 2: 
Avreise etter frokost. En privat sjåfør henter deg på hotellet og starter reisen mot Nizwa (ca 2 timer). Nizwa er den gamle hovedstaden i landet og her ble mye av landets historie skapt. Besøk det imponerende fortet i byen og gjør litt shopping i de gamle markedene. Du vil også besøke andre historiske monumenter i løpet av denne dagen. Overnatting på Al Falaj Daris Hotel eller Golden Tulip Nizwa.

Dag 3: 
Avreise etter frokost og da går turen mot fjellene og de små landsbygdene som omkranser de berømte wadiene. En wadi er en tropisk oase midt i ørkenen hvor naturlig vann (små elver) renner igjennom. Rundt disse wadiene har folk levd i århundrer og skapt sine særpregne lokalsamfunn. Det er svært frodige områder og du kan gjerne ta en dukkert om du ønsker. Utover ettermiddagen settes kursen mot den virkelige ørkenen hvor man tilbringer en natt på 1000 nights Camp. Nyt en kveld med godt mat og vannpipe mens du kikker opp på stjernene.

Dag 4: 
Avreise etter frokost og da går turen ut mot kysten igjen og videre mot Muscat (ca 3 timer). Mange velger å avslutte oppholdet i Oman med et strandopphold på en av de flotte strandhotellene i Muscat. 


Rundreisen inkluderer transport i privatbil med air condition og engelsktalende guide / sjåfør, overnatting i dobbeltrom på Radisson Blu inkludert frokost, på Falaj Daris Hotel / Golden Tulip Nizwa inkludert frokost og en natt på 1000 nights camp inkludert halvpensjon. Inngangspenger til attraksjoner og serverdigheter i henold til program.

Pris per person i dobbeltrom: fra ca 7.500,- 

Kontakt oss
Tilbake til Oman hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive