DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Shangri La Muscat 

Adresse:
Muscat
Shangri-La's Barr Al Jissah Resort and Spa består av tre hoteller som ligger spektakulært til langs bukta Al Jissah. Med en nydelige beliggenhet med stranden foran hotellene og med ruvende fjell i bakgrunnen, er denne resorten et syn i seg selv. 

Al Waha (The Oasis) har 262 rom og er det perfekte familiehotellet. Al Bandar (The Town) ligger i midten av resorten, har 198 rom og er et typisk ferie- og konferansehotell, mens Al Husn (The Castle) tilbyr med sine 180 rom lukuriøs og diskret overnatting av ypperste klasse.

Hotellet tilbyr
Et bredt utvalg av restauranter og barer, 600 meter privat strand, et stort basengområde på 6000 kvm med eget barnebasseng på Al Waha, barneklubb på Al Waha, tenåringsklubb på Al Bandar, tennisbane, helseklubb, CHI spa, dykkesenter, vannsportsenter med seilbåter og vindsurfing, snorkling og handlegate. På Al Husn er det i tillegg 100 meter privat strand, infinity basseng, privat treningsrom, bibliotek og sigar lounge.

Rom
Alle rom er luksuriøst innredet, har balkong eller veranda og ligger vendt mot sjøen, med enten basseng-, hage- eller sjøutsikt. Rommene har separet bad og dusj, kaffe- og tefasiliteter, safe, telefon, minibar, strykejern og strykebrett, internett. 
Al Waha har egne familierom (64 kvm) som består av to interconnecting rom; det ene med king size seng og det andre med to enkeltsenger. Familierommene er utstyrt med DVD-spiller, play station samt et utvalg av spill spesielt for de yngste gjestene.

Kontakt oss
Tilbake til Oman hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive