DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Mauritius

Vi skreddersyr din livs reise til Mauritius. Midt i Det Indiske Hav ligger denne blomstrende staten med endeløse hvite strender, enestående natur og sol hele året rundt. Øystaten har ca. en million innbyggere, hvorav 160 000 bor i hovedstaden Port Louis.

Geografisk kan du her oppleve en spennende og unik blanding av kritthvite strender, lave og bratte fjell, samt den helt spesielle frodige naturen som man kun finner ved ekvator. En reise til Mauritius tilbyr deg alt du ønsker, uansett om du kommer for å slappe av på stranden og bade i det krystallklare vannet, eller om du ønsker en opplevelsesferie med fisketurer, vandringer og kulturelle begivenheter.

Når du har valgt å reise til Mauritius vil du ganske sikkert bli overrasket over servicenivået i landet. De siste årene har øystaten prioritert å styrke turistindustrien, noe som også har ført til at de fleste i servicebransjen har utdannelse i dette.

Det er naturligvis mulig å kombinere en reise til Mauritius med en eller flere av våre andre destinasjoner. Vi har lang erfaring med å tilrettelegge rundreiser etter våre gjesters ønsker og behov. Har du spørsmål om å reise til Mauritius eller andre reisemål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende reiseprat.

Rutefly med daglige avganger
Vi bruker rutefly og det går fly så og si hver dag. Så fremt det er ledig kapasitet kan du derfor selv bestemme når du ønsker å reise og hvor mange netter du ønsker å være borte.
Våre pristilbud er en fra-pris med utgangspunkt i 7 netter på Mauritius. Det er fullt mulig å være borte i flere eller færre netter.

Ta kontakt med oss om du ikke finner pris for det hotellet du leter etter.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, pris- og valutaendringer. Endelig pris vil bli oppgitt ved bestilling.

Se pristilbud til Mauritius
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive