DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!
Reisetilbud
Destinasjon
Første mulige avreisedato (dd-mm-20xx):

Pristilbud undervannsrom Manta Resort Pemba

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Zanzibar Oslo 7 dager fra NOK 33.850,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
10-10-2018  -  20-02-2019 Hotell (Spesifisert) Fly
Pristilbud undervannsrom Manta Resort Pemba

Fly t/r Oslo - Zanzibar
Innenriksfly t/r Zanzibar - Pemba
Transport t/r flyplassen
5 netter overnatting i seafront villa på Manta Resort
1 natt i undervannsrommet på Manta Resort
Oppholdet er inkludert all mat og drikke, gratuis bryk av kajakker og lån av snorkleutstyr, 1 spabehandling per dag og gratis klesvask!

Kombiner gjerne med safari eller et par netter i Stone Town på Zanzibar. 

Pemba tar imot ca 5.000 turister i året og hotellet Manta Resort ligger ved en nydelig strand helt nord på øya.  Med sine 17 rom og 1 undervannsrom er hotellet en bortgjemt perle det absolutt er verdt å utforske! Her handler det ikke om 5-stjerners luksus men stillhet, ekthet og nærheten til naturen. Om du i tillegg dykker, har du nok funnet ditt paradis!

Les mer om hotellet her!Prisen gjelder pr person i dobbeltrom og er en fra-pris

Vi tar forbehold om ledig kapasitet på fly på ønskede reisedatoer. Prisen kan variere noe fra avreisedag til avreisedag. Endelig pris vil bli opplyst ved bestilling.


 

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive