DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

SeaDream 

“It’s yachting, not cruising”  Enjoy the difference.

Norskeide SeaDream Yacht Club er forskjellig fra andre cruiseskip. Med et høyt servicenivå og med plass til kun 56 par somvartes opp av et mannskap på 95, føles det som om man er på en privat yacht.
SeaDream passer for deg som ønsker en avslappende og luksuriøs ferie i en uformell atmosfære. Man kan også leie hele yachten til for eksempel bryllup eller feiring av fødselsdager.

SeaDream har 2 yachter: SeaDream I og SeaDream II. 
De seiler hele året og har seilinger i hovedsak i Middelhavet og Karibien men har innimellom også hatt seilinger i Skandinavia og Baltikum.

I løpet av 2016 vil enkelte av seilingene i Middelhavet ha tema vin - med vinsmaking og vinkurs.


Fasiliteter

Svømmebasseng, boblebad, spa, treningssenter og en nedfellbar marina som brukes til bading og vannsportaktiviteter som for eksempel bananbåt, kajakk, vannski, snorkling og vannscooter. 
Utendørskino og kasino. Suvenirbutikk og bibliotek. 


Lugarer
Alle lugarene er utvendig og har minibar, TV med DVD/CD-spiller, IPod dockingstasjon og internet. 

Kontakt oss for program 


NYHET fra 2019: Cuba!Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive