DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Chalets d’Anse Forbans 

Kategori * *
Kulinarisk *
Barnevennlig * * *
Sport *
Dykking * * +
Snorkeling * * * *
Chalet Anse Forbans er et self catering leilighetsanlegg som ligger på sørøstkysten av Mahe, langs den vakre stranden Anse Forbans. Dette er et perfekt sted for familier eller for deg som ønsker et rimelig og rolig opphold på Seychellene.
Hotellet tilbyr
Chalet Anse Forbans blir drevet av en familie som bor på stedet. I resepsjonen får du hjelp og tips om det du måtte lure på. Her er det også internettilgang. Nærmeste dagligvarebutikk ligger ca 1,5 km unna og nærmeste restaurant ligger ca 5 minutter til fots fra Chalet Anse Forbans.
Ved ankomst vil leilighetene være utstyrt med en startpakke med dagligvarer. 

Rom
Det er 12 romslige leiligheter ( 2 leiligheter pr chalet) som er 52 kvm store. Chaleene ligger i et hageanlegg og har fullt utstyrt kjøkken, soverom med air condition, oppholdsrom, dusj, wc, safe og en veranda med utsikt mot stranden. 
For familier finnes det to chaleer med 2 soverom. Disse er 90 kvm store.

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive