DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Banyan Tree 

 
Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * * +
Barnevennlig * *
Kveldsunderholdning * +
Velvære * * * * *
Sport * * * +
Dykking * * * * +
Snorkeling * * * +
Omkranset av en oase av palmer og beliggende på en herlig langstrakt strand med kritthvit sand finner du det luksuriøse hotellet Banyan Tree. Dette er et meget smakfullt luksushotell som titt og ofte har celebriteter på besøk. Hotellet ligger sørvest på Mahe, ca 45 minutter fra hovedstaden Victoria.
Hotellet tilbyr
Tre restauranter og en sunset bar. Hotellet har et nydelig svømmebasseng med en fantastisk utsikt utover havet. Spaavdeling av meget høy kvalitet med gym, spa, frisør og boutique. 
Hotellet tilbyr gratis benyttelse av treningsrom, kano, tennis, snorkleutstyr, sykler.
Mot betaling kan du leie dykkeutstyr, være med en katamarnutflukt eller dypvannsfiske. Hotellet har en egen katamarseilbåt med to kabiner, som du kan leie for en eller flere dager.

Rom
Hotellets 60 romslige villaer er delikat innredet med sittegruppe, minibar, safe, TV, DVD- og CD-spiller, dusj, wc, hårføner, privat basseng samt veranda med solsenger.
Hillside Pool Villa (97 kvm) ligger oppe i åssiden og har en fantastisk utsikt. Beachfront Spa Pool Villa (250 kvm) har utendørs boblebad, dampbad, platting med solsenger og direkte tilgang til stranden. Pool Villa by the Rocks (105 kvm) byr på mer privatsfære og er omringet av klipper, som er kunstnerisk formet. Hotellet har også romkategoriene Intendance Pool Villa og doble Pool Beachfront Villa med to soverom.  

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive