DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Coco de Mer 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * +
Kveldsunderholdning * * *
Sport * * *
Dykking * * * +
Snorkeling * * * *
Adresse:
Praslin
Beliggende på sydvestkysten av Praslin, i et tropisk hageanlegg med mangotrær, palmer og et hav av blomster, finner du hotellet Coco de Mer. Hotellet er både prisfornuftig og barnevennlig, og er en favoritt blant Manta Reiser sine gjester.
Fra mai til oktober kan det være noe sjøgress i havet utenfor dette hotellet. Tre til fem ganger i uken går det en shuttlebuss til stranden Anze Lazio, som flere ganger har blitt kåret til verden beste strand. 

Hotellet tilbyr
I tillegg til hovedrestauranten Hibiscus, som serverer nydelig og variert mat, er det en à la carte restaurant på Coco de Mer. 
Hotellet har tre små private strender, svømmebasseng med soldekk og bar. 
Hotellet tilbyr gratis bruk av treningsrom, tennis, kano, minigolf, bordtennis og guidet naturvanding. Mot gebyr tilbyr hotellet snorkleutstyr, utleie av sykler og dypvannsfiske. 

Rom
40 komfortable standard- og superiorrom (50 kvm) som er bygget i rekke med utsikt mot havet. Alle rom har bad, hårføner, air condition, minibar, TV,  safe, balkong eller terrasse. Superiorrommene ligger nærmere stranden enn standardrommene. 

Hotellet har også 12 Black Parrott suiter som ligger i en egen del av hotellområdet. Rommene har balkong med en fantastisk utsikt, bad med dusj og wc, badekar, hårføner, air condition, minibar, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV, musikkanlegg og safe. Det er kun akseptert med gjester over 14 år i denne romkategorien.

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive