DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Constance Ephèlia Resort  

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * *
Velvære * * * * *
Sport * * * * *
Adresse:
Mahe
Constance Ephelia Resort er ligger utover et stort område på hovedøya Mahe og har fantastisk utsikt utover Port Launay marine nationalpark. Hotellet er delt inn i South Beach og North Beach, begge blant de fineste strendene på Mahe. Hotellet passer både for brudepar og barnefamilier.

Hotellet tilbyr
Ephelia har 5 restauranter og 5 barer, alle med sitt eget særpreg. Hovedrestauranten Corossol serverer frokost og middag som er inkludert i halvpensjon. Lunsjrestauranten Helios serverer buffet som er inspirert av den sørlige delen av Europa og nordlige delen av Afrika. I tillegg er det 3 à la carte restauranter for deg som ønsker å spise utenom den inkluderte pensjonen.

Hotellet har et stort spa som kan by alt mulig innenfor denne genren. I tillegg finnes 4 svømmebasseng, 5 småbutikker, barneklubb, treningssenter, squash, tennisbaner, dykkesenter, vindsurfing og utleie av uilke båter.

Rom
Hotellet har totalt 267 suiter eller villaer. Alle 184 Junior Suiter (62 kvm) og 40 Senior Suiter (80 kvm) har air condition, takvifte, badekar, separat dusj, hårføner, sittegruppe, gratis wi-fi, LCD TV, I-pod tilkobling, telefon, minibar og safe. Junior Suitene ligger på South Beach mens Senior Suitene på North Beach.

12 familivillaer (350 kvm) har alle 1 soverom for foreldre og 2 soverom med enkeltsenger for barn/voksne. Kan ta opp til 6 personer + 1 barn under 12 år. 12 Beach Villas (370 kvm) kan ta opp til 4 voksne (2 soverom) og 2 barn under 12 år (på 2 sovesofaer). Begge villaene har eget svømmebasseng og ligger på North Beach. Beach Villa har også egen vinkjøler. Ellers samme fasiliteter som suitene. I tillegg finnes noen Hillside Villas og Presidental Villa. 

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive