DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Constance Lémuria Resort 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * * *
Kveldsunderholdning * * * +
Velvære * * * * * *
Sport * * * * * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * * *
Adresse:
Praslin
På nordvestkysten av Praslin ligger denne drømmen av et hotellanlegg. 
Omringet av frodig, tropisk vegetasjon er hotellet bygget i ett med naturen og er omringet av tre nydelige sandstrender. 
Lémuria har Seychellenes eneste 18-hulls golfbane.  
Hotellet tilbyr
3 restauranter med utsøkt kjøkken, 4 barer, boutique, spa, barneklubb, 18-hulls golfbane og svømmenasseng på tre nivåer. 
Hotellet tilbyr gratis bruk av treningsrom inkl sauna, boblebad og dampbad, tennis, tråbåter, snokrling, seiling, katamarseilbåter, kajak, vindsurfing og golf (green fee).
Mot betaling tilbyr hotellet dykking, dypvannsfiske, undervisning i golf, tennis og vannsport. 
 
Rom
Lémuria har kun suiter, og alle er innredet for den virkelig kresne. Alle suitene har air condition, vifte, bad med badekar, seperat dusj / wc, hårføner, sittegruppe, gratis WiFi, minibar, TV, DVD- og CD-spiller, telefon og kaffe- og tefasiliteter.

De 88 Junior suitene (52 kvm) ligger midt i det tropiske hageanlegget. De 8 senior suitene (115 kvm) har boblebad, et ekstra oppholdsrom samt større terrasse / balkong. Videre har Lémuria 8 pool-villaer (725 kvm) med 2 soverom og en presidentional villa (1250 kvm) med 3 soverom. 

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive