DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Desroches Island Resort 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * *
Velvære * * *
Sport * * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * * +
Adresse:
Desroches Island
40 minutter med fly (daglige avganger) fra Mahe finner du Desroches Island. Denne private øya ble nylig overtatt av hotellkjeden Seasons in Africa, og de har brukt store summer til å renovere hele resorten. Med 14 kilometer strandlinje så er det nok av plass å boltre seg på. Desroches Island er den første private all-inclusive øya på Seychellene. Det gjør det lettere å få en oversikt hvor mye man egentlig bruker på en slik ferie. Manta Reiser anbefaler på det varmeste denne nydelige øya.
Hotellet tilbyr
Hovedområdet består av resepsjon, lounge, bar, boutique, business centre, spa og svømmebasseng. Le Veloutier Restaurant byr på internasjonalt kjøkken og vinliste. Resorten arrangerer også privat candle light dinners. Innholdsrike bryllupspakker er også populære (fra 1.200 Euro).

Hotellet tilbyr gratis bruk av vindsurfing, kano, kayakk, pedalbåt, boccia og tennis. Mot gebyr kan du dykke, havfiske, fly fishing og delta på ulike båtutflukter. 
Rett utenfor den østlige delen av øya er det et 5 kilometer langt korallrev. Sykling er veldig populært på øya og disse får du låne gratis.

Rom
20 Junior Suiter (52 kvm) ligger få meter fra stranden og har egen terasse. Suitene er bygget som chalets og har King-size seng med myggnett, egen lounge, bad, utendørs dusj, hårføner, air condition, minibar, flatscreen TV , safe, telefon og te/kaffekoker.

28 helt nye villaer er bygget på den nordlige delen av øya. Disse er i en høyere prisklasse, men passer perfekt for flere vennepar eller store familier. Villaene består av opptil 4 soverom, eget svømmebasseng, kjøkken, vaskemaskin og egen butler. 

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive