DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Fregate Island Private 

Kategori * * * * * *
Kulinarisk * * * * * *
Barnevennlig * * * * * *
Velvære * * * * * *
Sport * * * * *
Dykking * * * * * *

Etter 1,5 time med speedbåt eller 20 minutter med helikopter fra hovedøya Mahe stiger denne perlen av et hotell opp av havet. Kritthvite og urørte strender, fantastisk korallrev og turkisblått hav. Mildt klima, lune viker og tropisk vegetasjon. Ikke rart dette hotellet tiltrekker de mest kresne av oss! Men tidligere var Fregate gjemmested for priater. 

Fregate Island Private er i tillegg hjem for flere uttrydingstruede dyre- og plantearter. 
 

Hotellet tilbyr
Fregate Island Private er et eco hotell som har fullt fokus på det miljøvennlige. Alle grønnsaker, all frukt, urter og sjømat kommer fra øya. Alle måltidene er derfor tilbredet av egne råvarer. 

Restauranten Fregate House serverer ala carte fra internasjonalt gourmetkjøkken og restauranten The Plantation House tilbyr creolske spesialiteter. Alle måltider serveres hvor du selv måtte ønske på øya. 
Pirates Bar serverer også lette lunsjretter og snacks.

Rock Spa er på 4500 kvm og tilbyr et bredt utvalg av ulike behandlinger og massasje. Produktene som brukes på spabehandlingen inneholder naturprodukter fra Seychellene.  

Barna er heller ikke glemt på Fregate. Hotellet har sin eger barneklubb "Castaway Kids Clubhouse" for barn mellom 3 - 12 år. Det er også mulig å organisere barnevakt.  

Hotellet tilbyr gratis bruk av hobie cats, vindsurfing, snorkling, boccia og treningsrom. Ellers har hotellet dykkesenter, utleie av katamaranseilbåter, motorbåter, yachter og de golf lystne kan reise over til hotellet Constance Lemuria på øya Praslin.

Rom
Alle rommene er uten innsyn og er bygget i ett med naturen. Rommene holder en særdeles høy standatd og var nyrenovert i desember 2013.  

Hotellet har 13 Private Pool Residences med 1 soverom og 3 Private Pool Twin Residences med 2 soverom. Alle med en fantastisk utsikt utover det vakre indiske hav. Alle Residences har oppholdsrom i tillegg til stort soverom, bad med utendørsdusj, solterrasse med et stort infinity pool og boblebad, TV med DVD, CD-spiller, telefon og WiFi. Alle Residences har også privat buttler. 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive