DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Kveldsunderholdning * *
Velvære * * * *
Sport * *
Dykking * * *
Snorkeling * * * * +
Dette hotellet er opprinnelig et av de første hotellene som ble bygget på Seychellene. Med perfekt beliggenhet på en klippe rett ved den lange Beau Vallon stranden har hotellet en nydelig utsikt utover det Indiske Hav og de nærliggende øyene Silhouette og North Island. Hotellet har hentet mye inspirasjon fra James Bond filmen ”Kun for dine øyne” siden selveste agent 007 bodde på dette hotellet i en av scenene fra filmen. Det har resultert i en egen Ian Fleming Deluxe Oceanfront Villa!!

The Northolme er rett og slett perfekt for de som ønsker seg luksus blandet med folkelig eleganse og utmerket service.
Hotellet tilbyr
En hovedrestaurant og en à la carte restaurant. Begge restaurantene har en svært høy kvalitet på maten samt panoramautsikt utover det Indiske Hav. Hotellet har SPA, som tilbyr ulike former for kroppsbehandling, et stort basseng med solterasse,bibliotek og TV-lounge med utlån av dvd og cd, internet-cafe og boutique. Hotellet tilbyr gratis bruk av treningsrom, utlån av snorkleutstyr, bordtennis, dart og billard. 
Vannsportsaktiviteter som vannski, parasailing, kajak, fisketurer og dykking blir arrangert av lokale operatører som holder til i nærheten av hotellet. 

Rom:
Hotellet har 40 villaer; 14 ligger tett ned mot små strandbukter og 26 ligger litt lengre opp i åssiden. Alle er er bygget som små trehus på påler og er luksuriøst innredet med safe, minibar, kaffe- og te-fasiliteter, flatskjerm TV, DVD- og CD-spiller, telefon, bad med separat wc, hårføner, internettilgang, air condition og veranda med to solsenger. 

Hotellet aksepterer kun gjester over 13 år.

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive