DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

La Reserve Hotel 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * *
Kveldsunderholdning * *
Sport * * * +
La Reserve Hotel ligger flott til på nordøstkysten av øya Praslin. Utenfor hotellet er det en flott strand, og kun 2 kilometer fra hotellet finner du den verdenskjente stranden Anse Lazio. Hotellet er relativt nylig blitt totalrenovert, og er spesielt populært for bryllupsreisende, da de tilbyr fantastiske bryllupsrabatter for de som gifter seg på hotellet.
Hotellet tilbyr
Jetty Restaurant er hovedrestauranten, hvor halvpensjon er inkludert. Det serveres buffet fire ganger i uken og à la carte tre dager. Pool Grill serverer lunsj hver dag. 
Hotellet har svømmebasseng, business centre, dykkesenter og pool bar. Hotellet tilbyr gratis bruk av treningsrom, snorkleutstyr og utlån av kajakk. Mot gebyr tilbyr hotellet dykking, dypvannsfiske, bilutleie og internet. Hotellet har også en rekke gratis utflukter til andre øyer, båtcruise og naturstier.

Rom:
Hotellet har 8 Superiorrom (64 kvm) og 32 Deluxerom (68kvm). Alle rom ligger i bungalower i et hageanlegg med fire enheter i hver, og har dusj, wc, AC, kaffe- og tefasiliteter, minibar, safe, telefon, TV, hårføner, balkong eller terasse. Delxerommene har i tillegg badekar. 

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive