DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Le Domaine de L'Orangeraie 

Kategori * * * * +
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * +
Kveldsunderholdning * *
Velvære * * * *
Sport * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * * *
Adresse:
La Digue
Mellom enorme granittberg og kritthvite, bortgjemte strender finner du dette vakre bungalowanlegget på La Digue, som ligger kun få minutters gange fra kaia. Hotellet har blitt renovert i 2010.
Hotellet tilbyr
En helt ny restaurant og bar åpnet i 2010. Hotellet har også svømmebasseng, treningssenter, spa, og tilbyr ikke-motorisert vannsport. Hotellet låner ut gratis sykler til sine gjester.  

Rom
Hotellet har 45 rom som ligger i et fortryllende, tropisk hageanlegg i kort avstand fra stranden Anse Severe Beach. 

Romkategorien Garden Villa er romslig med sine 70 kvm over to etasjer. I første etasje er det kjøkkenkrok, oppholdsrom med plass til to ekstrasenger og terrasse mens det i andre etasje er soverom, bad med dusj og balkong. Villaene har air condition, vifte, TV, telefon, WiFi og utendørsdusj.

Merk at Garden villaene bygges om i perioden 01.06.12 - ca 01.06.13. Rommene blir da på ca 60 kvm og kjøkkenkroken tas vekk. de nye rommene ligger i enten 1. eller 2. etg. Det skal være lite byggestøy pga dette, men i denne perioden kan vi ikke garantere at man får en garden villa som er nyoppusset eller ikke.


Romkategorien Villas de Charme ligger litt oppe i åssiden med en nydelig utsikt utover de tropiske omgivelsene. Denne romkategorien har lekre utendørsbad, terrasse, minibar, TV, telefon, WiFi, te- og kaffefasiliteter, air condition og vifte. 

I tillegg har hotellet romkategoriene Villas de charme Elegance og Villa Presidentielle. 

Kontakt oss
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive