DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Le Duc de Praslin 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * *
Kveldsunderholdning * * +
Sport * *
Dykking * * * *
Snorkeling * * *
Adresse:
Praslin
Det relativt nyrenoverte hotellet Le Duc de Praslin skilles av en lite trafikkert vei fra den vakre stranden Cote d'Or , og hotellet ligger ca 200 meter fra et lite sentrum med noen butikker og restauranter. Dette er absolutt en av de beste og mest populære 4-stjerners hotellene på Praslin.

Hotellet tilbyr

Le Duc de Praslin har 2 restauranter. Den nye og elegante Le Dauphin Restaurant serverer autentisk Creole cuisine og andre internasjonale retter. Den tilhørende Stylish Bar er kjent for sine gode cocktails. Strandrestauranten Cafe des Arts er kjent som en av de beste sjømatrestaurantene på hele Praslin.

Hotellet har et kunstgalleri og tilhørende butikk hvor gjester kan kjøpe håndverk fra lokale kunstnere. Blant aktiviteter du kan gjøre fra hotellet er snorkelsafari, fiske, skilpaddesafari og leie av sykkel. Innenfor kort distanse finner man andre restauranter og butikker, dykkesenter, en av verdens beste strender Anse Lazio og casino. 

Rom
Hotellet har totalt 27 store rom, alle med air condition, 32” flatskjerm TV, gratis WiFi, telefon, takvifte, safe, te-/kaffefasiliteter, hårføner og minibar. 

Det finnes 6 Standardrom (50 kvm), men vi kan anbefale de 14 større superiorrommene (64 kvm). Disse er også perfekte for familier, da det er  mulig å få to rom med connecting door mellom. Hotellet har også familieleiligheter (140 kvm) med to soverom, hvor det kan bo opptil 6 personer. 

I tillegg har Le Duc Le Praslin 4 Junior Suiter (75 kvm) og 2 Honeymoon Suiter (100 kvm) som er svært populære. Disse har 40” flatskjerm-TV og DVD-spiller. 

Kontakt oss
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive