DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Paradise Sun 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Barnevennlig * * * *
Kveldsunderholdning * * * * +
Velvære * * * *
Sport * * * *
Dykking * * * * *
Snorkeling * * * +
Adresse:
Praslin
Dette hyggelige og sjarmerende hotellanlegget ligger på nordøstkysten av Praslin, rett ved den kritthvite og kilometerlange sandstranden Cote d`Or. Stranden er velegnet for barn, og er av de beste strendene på Seychellene. 

Hotellet tilbyr

Hovedrestaurant ved bassenget og en à la carte restaurant ved stranden. Hotellet har spa, svømmebasseng, en liten butikk samt en beachfront bar på stranden. Kveldsunderholdning med levende musikk. 
Hotellet har ikke barneklubb, men arrangerer en barneparkordning ved minst seks påmeldte barn.
Hotellet tilbyr gratis bruk av snorkleutstyr, vindsurfing, tråbåt, kano, vanngymnastikk, volleyball, aerobic og bordtennis. 
Mot gebyr tilbyr hotellet dykking og dypvannsfiske, utleie av sykler, og utfluktsprogram til bl.a. øya La Digue. 

Rom
Totalt 80 romslige superior- og deluxerom som ligger småhus rundt et åpent hageanlegg. Alle rom har separat bad, air condition, takvifte, kjøleskap, hårføner,telefon, veranda eller balkong. Deluxerommene har i tillegg badekar og det er tillatt med 2 voksne og 2 barn under 12 år per rom.

Verdt å merke seg
Om du går i giftetanker tilbyr Paradise Sun gratis vielse om du bor minst seks netter på hotellet. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående vielsen.

Fra november til slutten av februar, kan det være en del sjøgress i badevannet på denne siden av Praslin på grunn av vindretningene. Paradise Sun har imidlertid et effektivt ryddeprogram for dette. Gjestene vil derfor merke minimalt til sjøgresset i denne perioden. 

Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive