DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Patatran  

Kategori * * *
Kulinarisk * * *
Barnevennlig *
Kveldsunderholdning *
Sport *
Dykking * * *
Snorkeling * * * *
Adresse:
La Digue
Dette lille, hyggelige 3-stjerners hotellet ligger på nordøstsiden av La Digue, rett ved stranden Anse Patates.

Hotellet tilbyr
Hotellets hovedbygning ligger rett ved sjøen. Her ligger hotellets resepsjon, svømmebasseng, bar og to restauranter.
Hotellet leier ut sykler og arrangerer snorkel- og fisketurer. 
I perioden juni - oktober kan det være høye bølger ved hotellets stranden. Det ligger imidlertid flere vakre strender en kort sykkeltur unna. 

Rom 
Alle rom har dusj, wc, hårføner, air condition, telefon og minibar. Standard- og superiorrommene ligger på andre siden av en liten gate. Standardrommene (18 kvm) ligger i 1. etasje mens superiorrommene (24 kvm) i 2. etasje. Superiorrommene har havutsikt, badekar og vannkoker. 

Hotellet har i tillegg familerom for 2 voksne og 2 barn, 2 honeymoon suiter, 3 deluxerom samt en junior suite.  

 Kontakt oss

Tilbake til Seychellene hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive