DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Rovos Rail 

Rovos Rail er uten tvil en av verdens mest luksuriøse togturer. Siden selskapet ble etablert i 1989 har de høstet mange internasjonale anerkjennelser for sine opplevelser i verdensklasse. Togene går ulike ruter i det sørlige Afrika, men de mest vanlige er Pretoria– Cape Town (49 timer), Pretoria – Durban (54 timer) og Pretoria –Victoria Falls (55 timer). Du kan reise i den retningen du ønsker. Reisen går gjennom noen av Afrikas mystiske og magiske landskaper og alt dette kan oppleves fra togets utendørs balkong, plassert helt bakerst på toget.

Rovos Rail bringer deg tilbake til den tiden da privilegerte reisende var avhengig av toget. Opplev den samme følelsen de hadde på sine reiser gjennom sørlige Afrika. Maten som serveres under turen er av ypperste kvalitet og kan nytes i togets restaurantvogn, og etter maten kan du slappe av i en egen loungevogn med stort utvalg av sigarer og konjakker. 

Kupéene
Damplokomotivene, som også går på diesel eller elektrisitet i løpet av turen, har 36 ulike suiter med plass til maksimalt 72 passasjerer.
Royalsuitene, som tar en halv vogn, er meget romslige (16 kvm) og elegante. Hver suite har privat lounge og bad med Viktoriansk badekar og separat dusj. Deluxesuitene (11 kvm) har lounge area og en-suite baderom med dusj. Pullmansuitene (7 kvm) er utstyrt med en komfortabel sofa på dagen som gjøresom tilseng på kvelden samt en-suite baderom med dusj. Alle suitene er meget private og luksuriøse og har air-condition, strømuttak, safe, minibar og 24-timers room service.

Pris: Fra kr 9700,- per person i dobbeltrom (sesongavhengig).

Kontakt oss
Tilbake til Sør-Afrika hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive