DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Rundreiser i Sør-Afrika: Cape Town, Winelands, KwaZulu-Natal og safari  

En rundreise i Sør-Afrika er en fantastisk tur. Vi anbefaler minst 2 uker hvis du ønsker å oppleve Cape Town med vinområdene, Garden Route og safari i Krugerparken. Eller Cape Town med vinområdene, KwaZulu-Natal og safari. Du kan selvfølgelig kutte ned på dagene ved å benytte fly eller besøke færre destinasjoner. Det er likevel ingen tvil om at leiebil er den beste måten å se Sør-Afrika på. Her kommer to forslag på rundreiser i Sør-Afrika. Vær klar over at du gjerne kan snu reisen på hodet og starte i den andre enden.

Vi skreddersyr også andre rundreiser helt fra scratch. Våre konsulenter har reist mye rundt i landet og kan komme med ulike forslag. Sør-Afrika byr på så mangt og vi hjelper gjerne til med dette.


Her er et elsepmel på en rundereise som tar for seg Cape Town, Winelands, KwaZulu-Natal og safari:

Dag 1 – 4:
Ankomst flyplassen i Cape Town. Transport inn til byen. Bo 3 eller 4 netter på det flotte 4-stjerners gjestehuset Floreal House eller liknende. Eventuelt bo på en av de kjente hotellene på Waterfront. Dagsutflukter til Table Mountain, Robben Island og Kapp det Gode Håp. Shopping på Waterfront, et moderne shoppingsenter med utallige restauranter og utesteder. Vi anbefaler å hente ut leiebil på morgenen på dag 3 slik at du kan f.eks reise ut til Kapp det Gode Håp.

Dag 4 – 5:
Tidlig avreise opp til Winelands, det kjente vinområdet utenfor Cape Town. Bo 1 eller 2 netter på en av de praktfulle vingårdene i Stellenbosch eller Franschoek. Bli med på vinsmaking og innhøsting av druer (sesongavhengig). Flere av vingårdene har også spa-senter og fotturer i naturskjønne omgivelser. Sjekk ut Klein Genot i Franschoek eventuelt Eikendal eller Lanzerac i Stellenbosch. I Winelands finner du også noen av de beste restaurantene i verden (spør oss).

Dag 6 – 10:
Fly fra Cape Town til Durban og legge seg inn på et av strandhotellene i Umhlanga Rocks, 10 minutter utenfor Durban. Et flott strandområde med solsikkert vær store deler av året. Gode muligheter for shopping, aktiviteter, surfing og bytur til Durban. Vi sørger for at dere blir hentet på flyplassen og fraktet ut til hotellet. 4 - 5 netter på Oysterbox Hotel.

Dag 10 – 11:
Kjør videre nordover mot hjertet av Zululand. Muligheter for å ta en natt i en Zululandsby inne i jungelen. En autentisk opplevelse hvor du opplever hvordan Zuluen bodde, spiste og herjet i de berømte Zulukrigene. Du blir fraktet på hesteryggen ned til Simunye Zulu Village hvor du bor i spesielle Zuluhytter en natt. Ett must for å oppleve Sør-Afrika slik det engang var.

Dag 11 – 13:
Fortsett ferden videre nordover mot Amakhosi Safari Lodge. En flott lodge som ligger inne i et privat game reservat. Her er det store muligheter for å se The Big Five. En morgensafari og en ettermiddagssafari pr dag samt muligheter for walking safari midt på dagen. Utsøkt mat og store flotte River Suites.

Dag 13 – 14:
Fra Amakhosi kan det være like greit å kjøre rett mot Johannesburg. Kjøreturen tar 5-6 timer. Det kan være en god ide å stoppe i Johannesburg 1-2 netter for å oppleve en litt annen del av Sør-Afrika. Overnatting er best i Sandtonområdet som byr på strålende shopping og restaurantmuligheter. Kombiner dette med en heldagsutflukt til den kjente township Soweto. Johannesburg er også ett alternativ å stoppe i på utreisen hvis du har vært i Cape Town før.

Kontakt oss

Tilbake til Sør-Afrika hovedside

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive