DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Rundreise i Sør-Afrika: Cape Town, Winelands, Garden Route og safari 

En rundreise i Sør-Afrika er en fantastisk tur. Vi anbefaler minst 2 uker hvis du ønsker å oppleve Cape Town med vinområdene, Garden Route og safari i Krugerparken. Du kan selvfølgelig kutte ned på dagene ved å benytte fly eller besøke færre destinasjoner. Det er likevel ingen tvil om at leiebil er den beste måten å se Sør-Afrika på. Vær klar over at du gjerne kan snu reisen på hodet og starte i den andre enden.

Vi skreddersyr også andre rundreiser helt fra scratch. Våre konsulenter har reist mye rundt i landet og kan komme med ulike forslag. Sør-Afrika byr på så mangt og vi hjelper gjerne til med dette.

Dag 1 – 4:

Ankomst flyplassen i Cape Town. Transport inn til byen. Bo 3 eller 4 netter på det flotte 4-stjerners gjestehuset Floreal House eller liknende. Eventuelt bo på en av de kjente hotellene på Waterfront. Dagsutflukter til Table Mountain, Robben Island og Kapp det Gode Håp. Shopping på Waterfront, et moderne shoppingsenter med utallige restauranter og utesteder. Vi anbefaler å hente ut leiebil på morgenen på dag 3 slik at du kan f.eks reise ut til Kapp det Gode Håp.

Dag 4 – 5:
Tidlig avreise opp til Winelands, det kjente vinområdet utenfor Cape Town. Bo 1 eller 2 netter på en av de praktfulle vingårdene i Stellenbosch eller Franschoek. Bli med på vinsmaking og innhøsting av druer (sesongavhengig). Flere av vingårdene har også spa-senter og fotturer i naturskjønne omgivelser. Sjekk ut Klein Genot i Franschoek eventuelt Eikendal eller Lanzerac i Stellenbosch. I Winelands finner man også noen av de beste restaurantene i verden (spør oss).

Dag 5 – 7:
Fortsett reisen fra Winelands, gjennom innlandet, og opp til Oudtshorn. En praktfull kjøretur gjennom ulike fjellpass som får selv nordmenn til gispe. Det er flere spennende attraksjoner å oppleve på denne ruten. Oudtshorn er strutse-hovedstaden i Sør-Afrika. Besøk en av strutsefarmene i området og prøv en ridetur på disse artige dyrene. I dette området finner du også noen fantastiske underjordiske grotter (Cango Caves) samt en gepard-park (Cheetah Park) med mange ulike katter (løve, tiger, gepard, leopard). Her har man også muligheten til å kjæle med disse utrolige dyrene. Overnatting på De Zeekoe Guest Farm i Luxury Room eller liknende.
Eventuelt kan du reise langs sørkysten av Sør-Afrika og bo i hvalbyen Hermanus (1,5 timer fra Cape Town). Videre på denne ruten finnes det flere kyststeder som for eksempel Mossel Bay eller George. Spør oss om overnatting.

Dag 7 – 10:
Turen fra Oudtshorn til Port Elisabeth kan by på flere av de kjente seaside resortene i Sør-Afrika. Plettenberg Bay har nydelige strender og et varmt klima. Meget populært i høysesongen (desember – april) og du bør være tidlig ute med reservasjonene. Den rolige atmosfæren smitter over på innbyggerne og de som besøker stedet.
I Plettenberg har du for eksempel overnatting på Whalesong Hotel & Hydro eller det noe dyrere Hog Hollow. Litt rimeligere overnatting finner du i den populære byen St. Francis Bay. Sjekk ut Sandriver Lodge eller Samaki Beach Lodge.

Dag 10 – 11:
Gjør et stopp i Port Elisabeth for en natt eller to (Beach Hotel). Hvis du ønsker kan du gjøre unna safarioppholdet rett utenfor Port Elisabeth. Addo Elephant National Park kan by på fine områder for self-drive safari i barnevennlige områder (malariafritt). Spør oss om priser. Vi anbefaler allikevel Krugerparken da dette er mer dyrerikt og større utvalg av overnatting.

Dag 11 – 14:
Fly fra Port Elisabeth og opp til Krugerparken (ofte via Johannesburg). Noen velger å fly til Johannesburg for så å kjøre leiebil til Krugerparken (betydelig rimeligere og du får oppleve Panoramaruten). Kan være et godt alternativ hvis du har litt ekstra tid. Bo på en av våre safari lodger eller spør om en av lodgene våre i Private Game Reserves. Vi anbefaler varmt Hoyo Hoyo Tsonga Lodge eller Hamilton Tented Camp (5-stjerners). De private reservatene er dyrere enn de offentlige, men muligheten til å se The Big Five (elefant, løve, leopard, neshorn, bøffel) er større. I tillegg er disse lodgene mer luksuriøse i stilen.
Fly/kjør deretter tilbake til Johannesburg, hvor du tar fly tilbake til Norge.

Kontakt oss
Tilbake til Sør-Afrika hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive