DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

The Fortress 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * *
Kveldsunderholdning *
Velvære * * *
Sport * *
Adresse:
Koggala Beach, Galle
The Fortress er et slående vakkert boutiquehotell som har en fantastisk beliggenhet langs stranden, 20 minutters kjøring fra den historiske byen Galle. Hotellet er elegant bygget som et fort i nederlansk og portugisisk stil med ekko fra det gamle Ceylon. 

Hotellet tilbyr
4 restauranter - deriblant en vinkjeller, 2 barer, spa, svømmebasseng, treningssenter, yogapaviljong, vannsportsenter, utleie av sykler, utlån av DC / DVD. Det er PADI dykkesenter i nærheten av hotellet. The Fortress arrangerer også ulike turer og utflukter. 

Rom
Hotellets 47 rom har fem ulike stiler, som alle er luksuriøst innredet. Alle rom har terrasse eller balkong med utsikt mot hotellets praktfulle hage, basseng eller stranden. Alle rom har hårføner, badekåpe og slippers, telefon, minibar, putemeny, TV med DVD/I-pod, WiFi. Suitene har i tillegg egne basseng. 

Hotellets fortressrom (65 kvm) ligger på bakkeplan og har en privat liten hage eller terrasse med hageutsikt. 
Hotellets Oceanrom (70 kvm) ligger i 2. etasje med utsikt utover hagen og sjøen. Disse rommene har åpne baderom, sittegruppe og ekstra høy takhøyde.
Beachrommene (70 kvm) ligger på bakkeplan, er like som oceanrommene men har i tillegg boblebad. 
Hotellet har også 8 suiter.

Kontakt oss
Tilbake til Sri Lanka hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive