DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Lanka Princess 

Kategori * * * *
Kulinarisk * * * *
Kveldsunderholdning *
Velvære * * * * *
Sport * * * *
Adresse:
Beruwela / Bentota
Dette er et av de ledende hotellene innen ayurvedabehandling på Sri Lanka. Hotellet har et bredt utvalg av kurprogrammer og behandlinger. Lanka Princess har lyse og komforable behandlingdrom og kan ta imot ca 90 behandlingsgjester. Hotellet som har tysk ledelse, har over 80 ayurvedaleger, -terapeuter og medarbeidere som yter høy service.

Lanka Princess ligger ca 65 km sør for Colombo og har en flott beliggenhet blant palmertrær rett ved stranden i Beruwela / Bentota.

Hotellet tilbyr
Dette er et "all-inclusivehotell" det vil si all mat og ikke alkoholholdig drikke er inkludert i oppholdet. Hotellet har to restauranter som serverer buffe eller à la carte, en ayurvedarestaurant, tea shop og to barer. Ayurvedasenter med daglige yoga-, medistasjon- og tai chiklasser foruten ulike behandlingsformer. Det er vannsportsenter med mulighet for vannski, surfing, dykking og dypvannsfiske i nærheten av hotellet. Det ligger også et sportsenter ca 10 minutter unna som har squash- og tennisbane.

Rom
Hotellet har 110 rom som alle har en stor balkong eller terasse med havutsikt. Alle rom har air condition, safe, minibar (ikke alkoholholdig drikke), telefon, TV, internett, badekar, hårføner og separat wc.
Superiorrommene har i tillegg DVD-spiller og vannkoker.
Hotellets seks suiter har separat sove- og oppholdsrom samt et stereoanlegg.

Hotellet aksepterer kun gjester over 12 år. 

Kontakt oss
Tilbake til Sri Lanka hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive