DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Sri Lanka

Soft Adventure Tur Sri Lanka 13 netter / 14 dager
Sri Lanka, 14 dager
Fra 
14.000,-

Sri Lanka

Klassisk Rundreise Sri Lanka (7 netter / 8 dager)
Sri Lanka, 8 dager
Fra 
12.500,-

Sri Lanka

Rundreise med golf Sri Lanka 5 netter / 6 dager
Sri Lanka, 5 dager
Fra 
11.000,-

Rundreiser 

På Sri Lanka kan vi anbefale deg å ta en rundreise, slik at du får sett og opplevd det denne vakre og interessante øya har å by på. Rundreisen varer fra 4 - 12 netter, men om du skal kombinere oppholdet på Sri Lanka med badeferie enten på Maldivene eller på et strandhotell på Sri Lanka, er det mest hensiktsmessig å ta en tur på 4 - 7 netter. 

Du kjører da en personbil med en engelsktalende sjåfør / guide som vil følge deg under hele rundturen. I tillegg til fastlagt program tar guidene deg gjerne med til små attraksjoner og spennende opplevelser som det kke er mulig å få kjennskap til uten å være lokalkjent. Du har også mulighet til å påvirke endringer i programmet undervegs, om du for eksempel ser noe interessant langs veien og ønsker å stoppe der. 

Vi skreddersyr rundreiser etter dine egne ønsker. Her er imidlertid noen eksempler på to ulike rundreiser på fire og 7 netter, som er svært populære blant våre kunder. 


Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive