DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Saman Villas 

Kategori * * * * *
Kulinarisk * * * * *
Barnevennlig * *
Kveldsunderholdning *
Velvære * * * * *
Sport * *
Adresse:
Bentota
Dette er et lite luksushotell med en en unik beliggenhet. Selve hotellet er bygget på en liten steinhøyde og har en fantastisk utsikt utover det indiske hav. Fra hotellområdet går du over to små bruer som fører til en kilometerlang sandstrand som strekker seg på begge sider av hotellet. Her kan du virkelig nyte stillheten og pleie kroppen i luksuriøse omgivelser.

Hotellet ligger rett sør for Bentota, ca 2 timer med bil fra flyplassen.

Hotellet tilbyr

Hovedrestaurant med à la carte meny, bar, svømmebasseng med poolbar, bibliotek med internettilgang. Luksuriøst spa med et bredt utvalg av behandlinger. Treningssenter, brettspill og billjard.
Ca 5 kilometer fra hotellet er det et vannsportsenter som tilbyr seiling, katamarseiling, vindsurfing, snorkling, dykking, bananbåt, vannski, jetski, wake board, fun tube.

Rom
Hotellet har 25 superior- og deluxesuiter som alle har en flott utsikt utover sjøen og er lekkert innredet. Alle rom har balkon eller terrasse, bad med dusj og separat wc, hårføner, oppholds- og omkledningrom, air condition, minibar, CD/DVD-spiller, TV, telefon, internett og safe. Deluxesuitene ligger på bakkeplan og har i tillegg eget basseng.

Kontakt oss
Tilbake til Sri Lanka hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive