DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Praktiske opplysninger

Måltider
Halvpensjon = Frokost og middag
Fullpensjon = Frokost, lunsj og middag
All-inclusive = Frokost, lunsj, middag samt spesifiserte drikkevarer

Vaksiner
Ta kontakt med nærmeste vaksinasjonskontor.

Gyldighet av pass
Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Turistvisum blir stemplet inn i passet ved ankomst.

For reisende til Maldivene
Maldivene er et muslimsk land, og vi oppfordrer alle våre reisende til å respektere deres kultur. Det er ikke lov å medbringe alkohol eller noen form for litteratur / magasiner evt videoer som kan virke støtende. Unngå toppløs soling / bading. 

Tips til ting å ta med seg er multi-adapter (220 V, engelsk kontakt), solkrem og myggspray. Mygg kan være plagsomt, spesielt ved solnedgang. 

Du kan betale drikkevarer, spabehandlinger, turer og utflukter med kreditkort (ikke alle aksepterer Diners). Det kan likevel være lurt å ta med noe USD i småsedler til driks, etc.

Om du ønsker å delta på turer / utflukter eller ta spabehandling anbefaler vi at dette blir bestilt en av de første dagene av oppholdet. 

Til flyreisen kan det være en god ide å pakke en stor håndbagasje med det mest nødvendige i tilfelle bagasjen blir forsinket.

Parkering Oslo Lufthavn
Våre gjester nyter rabatterte priser på Dalen Parkering.  Parkeringen er bevoktet 24 timer i døgnet alle dager. Kundene blir transport gratis fra parkeringen til terminalen i egen minibuss. Dalen Parkering tilbyr også bilvask innvendig og utvendig slik at du kan komme tilbake til en skinnende ren bil. En kan også bestille oppvarmet og snøfri bil vinterstid mot et pristillegg. 
www.dalenparkering.no

 
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive