DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Vielse på Mauritius

Dere kan gifte dere overalt på Mauritius, men det mest vanlige er på et av hotellene. Så og si alle hotellene tilbyr bryllupspakker, og vil hjelpe dere med all slags planlegging og finpussing ved ankomst. Dere får en egen bryllupsplanlegger som assisterer dere hele tiden.
Legalisering
3 - 5 dager før vielsen kan finne sted, må dere regne med å bruke en hel dag i hovedstaden Port Louis for å registrere og undertegne alle papirer. Under denne prosessen vil dere få med dere en guide, fra vår lokale agent. Dette må gjøres for å legalisere vielsen. Etter hjemkomst Norge må dere så sende vielsesattesten til likningskontoret for at vielsen skal bli registrert også i Norge.

Pris
Flere av hotellene på Mauritius gir svært gode overnattingspriser for de som ønsker å gifte seg på deres hotell. Dette er snakk om gode prosentavslag, eller gratis overnatting for bruden, noe som kan gi en svært hyggelig totalpris. Hotellene har bryllupspakker, og dere kan selv bestemme hva dere ønsker denne pakken skal inneholde. Dere må velge basispakken som består av organisering og koordinering, registering i Port Louis inkl. transport t/r fra hotellet, dommerfullmektig som vier dere, vielsesattest. Tillegg kan være f.eks. champagne, brudebukett, blomst til brudgom, diadem, frisør, manicure og pedicure, video, fotograf, levende musikk under vielsen etc.
En vielse koster fra ca kr 4.500,- per par.

Hoteller vi kan anbefale spesielt for vielse
Paradise Cove 5* 
Pointe aux Biches 3*

Før avreise
For at dere skal kunne gifte dere på Mauritius må vi ha følgende dokumenter minst 7 uker før avreise:
• Kopi av pass (2 eksemplarer)
• Fødselsattester på engelsk (fås på folkeregisteret)
• Hvis en av dere har vært gift tidligere: vielsesattest og skillsmissepapirer, evt dødsattest, på engelsk.

Vi tar da ansvar for å sende disse papirene til Mauritius i rett tid. 

Les mer om Mauritius

Kontakt oss

Vielse på Seychellene

Dere kan gifte dere overalt på Seychellene, men det mest vanlige er på et av hotellene. Bortimot alle hotellene tilbyr bryllupspakker.
 
Pris
Flere av hotellene på Seychellene tilbyr svært gode rabatter om dere ønsker å gifte dere på deres hotell. Så selv om Seychellene i utgangspunktet har høye overnattingspriser, kan totalprisen på reisen bli svært hyggelig. Hotellene har egne skreddersydde vielsespakker. Vielsen koster fra ca kr 4.500,- per par.

Hoteller vi kan anbefale spesielt for vielse
Desroches Island 5* 
Paradise Sun 4*
La Reserve Hotel 4*

Før avreise
For å kunne gifte seg på Seychellene må vi ha følgende dokumenter fra dere senest 10 uker før vielsen:
- kopi av gyldig pass
- fødselsattest på engelsk (fås på folkeregisteret)
- dersom en har vært gift tidligere; kopi av skillsmissepapier / dødsattest.

Vi tar da ansvar for å sende disse til Seychellene i rett tid.

Les mer om Seychellene

Kontakt oss

Vielse på Sri Lanka

Flere av hotellene på Sri Lanka tilbyr bryllupspakker, hvor dere selv kan bestemme hva som skal inngå. Selve vielsen kan tidligst finne sted 4 netter etter at dere ankommer hotellet. 
Om dere gifter dere på Sri Lanka kan dere for eksempel legge selve bryllupsreisen til Maldivene.

Pris 
En vielse på Sri Lanka koster fra ca kr 5.155,- per par. 
Inkludert i denne prisen er registrering, vielsesattest, selve vielsen, alle skatter og avgifter, evt. vitner, bryllupsplanlegger, pynting av området hvor vielsen finner sted, brudebukett og knapphullblomst, bryllupskake, en flaske vin under seremonien, 5 retters romantisk middag for 2, fruktkurv og blomster på hotellrommet, gave fra hotellet.

Hotellene tilbyr ulike vielsespakker.

Hoteller vi kan anbefale spesielt for vielse 
Blue Water Hotel 4 *
The Fortress 5 *

Før avreise
For at dere skal kunne gifte dere på Sri Lanka må vi ha følgende dokumenter minst 7 uker før avreise:
• Kopi av pass (2 eksemplarer)
• Fødselsattester på engelsk (fås på folkeregisteret)
• Ekteskapsattest, dvs et bevis på at dere ikke er gift. Hvis en av dere har vært gift tidligere: skillsmissepapirer, evt dødsattest, på engelsk.

Vi tar da ansvar for å sende disse papirene til Sri Lanka i rett tid. 

Les mer om Sri Lanka

Kontakt oss

Vielse i Dubai

Om dere ønsker å gifte dere i Dubai, kan dere gjøre dette i Sjømannskirken. 

Vi kan dessverre ikke være behjelpelig med opplegget rundt selve vielsen, det må dere da avtale direkte med sjømannskirken i Dubai. Men vi kan selvsagt være behjelpelig med selve reisen og oppholdet.

Om dere gifter dere i Dubai er det perfekt å legge selve bryllupsreisen til Maldivene eller Mauritius.

Les mer om Dubai

Kontakt oss
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive