DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Bluebay Beach Resort & Spa  

Bluebay Beach Resort & Spa ligger flott til på østkysten av Zanzibar og kan tilby innbydende strender og krystallklart vann. Renovert i 2008.

Hotellet tilbyr

Makuti Restaurant er hotellets buffetrestaurant og serverer mat som er inkludert i halvpensjonen. The Bahari Grill har en god à la carte meny mot tillegg i prisen, mens The Beach Bar & Restaurant er populær for lunsjmåltider. I tillegg finnes en pool bar. Club 24 konseptet har egen restaurant og bar.
Resorten har også en meget bra spaavdeling, businessenter, barneklubb, sportssenter, dykkesenter, butikk og big game fishing. Diverse utflukter og aktiviteter kan bookes gjennom hotellet. 

Rom
Hotellet har 112 rom og de mest populære er Gardenrom (45 kvm) og Superiorrom (50 kvm). Gardenrommene ligger bak junior suitene, og har balkong, minibar, TV, safe, kaffe-/temaskin, hårtføner, vifte og store fine bad. Superior Rooms har de samme fasilitene, men alle rom har sjøutsikt. 

24 Club Rooms tilhører en privat del av resorten som heter Club 24. Sammen med de 8 suitene som finnes på hotelet har gjester i disse rommene adgang til eget svømmebasseng, bar og restaurant. Alle rommene har sjøutsikt.


Tilbake til Zanzibar hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive