DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Breezes Beach Club & Spa  

Breezes Beach Club & Spa er et familiedrevet hotell som ligger på sør-østkysten av Zanzibar. Hotellet har blant annet vunnet en pris for beste resort i Tanzania, og i år kåret reisemagasinet Conde Nast Traveller hotellets strand til en av verdens 30 beste strender. Et av kriteriene for å bygge resorten på begynnelsen av 90-tallet var at den skulle ligge langt fra andre hotellområder. Ideen var å skape et paradis hvor gjestene kunne tilbringe sine feriedager i ro og mak. Lokale krefter fikk være med på å påvirke utformingen av selve hotellet, noe som gjenspeiler seg i gamle kunsthåndverk og antikke møbler. I dag finnes det flere hotellresorter med samme eier i nærheten av Breezes.

Hotellet tilbyr
Breezes har en rekke restauranter og barer som blant annet byr på nydelig sjømat fra det Indiske hav. I ”Salama Dining Room” får du servert frokost og middag som er inkludert i halvpensjonen. ”The Breakers Grill” serverer lunsj og ”The Sultans Table” er en à la carte sjømatrestaurant. Også mulighet for romantisk middag under stjernene for 2 på restauranten ”The Tide”. 

Det finnes også et flott Frangipani spa-senter med stort utvalg av spabehandlinger samt eget meditasjonsrom for yoga. The Water Club tilbyr en rekke aktiviteter som kitesurfing, seiling, windsurfing, snorkling, pedalbåter og utleie av sykler. Dykkersenteret har både utleie av dykkerutstyr og dykkerkurs. I tillegg finner du et stort treningsrom med mulighet for personlig instruktør, tennisbane og en liten boutique shop. 

Rom
Hotellet har 3 ulike romkategorier. Alle rommene er lekkert innredet i typisk Zanzibar stil og har air condition. Standardrommene ligger litt mer tilbaketrukket fra stranden, men har egen terrasse og hageutsikt. Deluxerommene har samme størrelse og innredning som Standardrommene, men ligger nærmere havet, og har delvis sjøutsikt. Alle Deluxerommene ligger på bakkeplan. Suitene ligger i andre etasje over Deluxerommene og har egen solterrasse og loungeområde. Suitene er noe større og har delvis sjøutsikt.

Tilbake til Zanzibar hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive