DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Essque Zalu Zanzibar 

Kategori *****
Kulinarisk *****
Barnevennlig *****
Velvære *****
Sport ****
Adresse:
Zanzibar
Essque Zalu er et nydelig boutiquehotell som ligger på nordøstkysten av Zanzibar og har en nydelig utsikt utover det indiske hav. Hotellet ligger rett ved stranden og i gangavstand fra et lite sentrum. Stranden er nydelig, men kan bli noe smal når det er høyvann.


Hotellet tilbyr
Esque Zalu har 3 restauranter og en vin lounge, svømmebasseng, spa, eget kunstgalleri, treningsenter og barneklubb. Hotellet har en lang jetty, hvor det er restaurant og badebrygge.
Hotellet har også et bredt utfluktsprogram, så det er et godt utgangspunkt for å utforske denne vakre krydderøya.

Rom
Essque Zalu har 40 suiter og 9 villaer. Alle suitene er luksuriøst innredet og består av soverom, oppholdsrom og terrasse eller balkong. Suitene har utsikt enten utover hotellets flotte hage eller utover det turkise havet. 
Villaene har tre eller fire soverom, oppholdsrom, fullt utstyrt kjøkken, privat basseng og terrasse eller balkong.

 

Tilbake til Zanzibar hovedside

Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive