DRØMMER DU OM

å bo i en villa på påler ute i vannet? Da er MALDIVENE riktig destinasjon!
Read more

BRYLLUPSREISE

Drømmer du kanskje om å gifte deg i utlandet?Manta Reiser har lang erfaring i både å sende brudepar på sin livs drømmereise og å arrangere vellykkede vielser. Vi i Manta Reiser selger kun hoteller og reisemål vi personlig har et godt kjennskap til, og vi føler et sterkt ansvar for at nettopp din reise skal bli slik som forventet og et minne for livet!
Read more

VISSTE DU AT

5,8, verdens største undervannsrestaurant ligger på Maldivene? På øya Hurawalhi kan du sitte 5,8 meter under havoverflaten, nyte restaurantens 180° utsikt ut over det indiske havs fantastiske undervannsliv mens du nipper til champagneglasset og prøver restaurantens utsøkte lunsj- eller middagsretter. Om du bor på en av naboøyene, er du velkommen til lunsj eller middag. Det anbefales å reservere bord før avreise.
Read more

Maldivene

Reiser dere flere sammen har hotelløya Kanuhura på Maldivene flere villaer med 2 og 3 soverom. Passer perfekt både for familier og andre som reiser flere sammen. Hotellet har også utmerket seg kulinarisk, for sin høye servicegrad samt for sine lekre overnattingsmuligheter. NÅ har vi 40% rabatt på dette hotellet!

Ta med familien på drømmeferie!

Maldivene, Mauritius og Seychellene er svært barne- og familievennlige reisemål, så hvorfor ikke legge ferien til et av disse drømmereisemålene? Vi hjelper dere gjerne med å finne rett hotell som passer din families kriterier.

Følg oss på facebook!

Her er det fritt frem å dele erfaringer med andre kunder og venner av Manta, stille oss spørsmål, se våre ferske nyheter og våre gode reisetilbud. Følg oss på facebook ved å klikke på
Read more

Sør-Afrika

Safari, Rovos Rail, Golf ferie, Cape Town, Vindistriktet, Garden Route? Vi skreddersyr Din drømmereise til Sør-Afrika!

Sultan Sands 

Ved siden av Bluebay Beach Resort & Spa ligger søsterhotellet Sultan Sands. Dette hotellet åpnet i 2008 og er et litt rimeligere alternativ til Bluebay. Sultan Sands er bygget i typisk afrikansk stil og passer spesielt godt for bryllupsreisende.

Hotellet tilbyr
Mwambao Restaurant er hotellets buffetrestaurant og serverer mat som er inkludert i pensjonen. Kivuli Bar & Restaurant er åpent på dagtid og er spesielt populært for lunsj. Casablanca Lounge er et perfekt sted å være på kveldstid med stort utvalg av cocktails og annen drikke. Åpent også for gjester på Bluebay. 

Hotellet har også en bra spaavdeling, businessenter, barneklubb, aktivitetssenter, dykkesenter, butikk, tennis, utleie av sykler og big game fishing. Diverse utflukter og aktiviteter kan bookes gjennom hotellet. 

Rom:
Hotellet har 76 rom og de mest populære er 56 Pwanirommene. Disse ble bygget i sammenheng med åpningen i 2008 og vender alle ut mot havet, dog noe tilbaketrukket. Hotellets 20 Baharirom er nyoppusset og ligger helt nede ved stranden og har sjøutsikt. I området rundt Baharirommene er det også et svømmebasseng.

Tilbake til Zanzibar hovedside
Postboks 251
1319 Bekkestua
Bærumsveien 205-207, 2. etg.
Telefon: 67 58 29 50
Fax: 67 58 38 87
Nødnummer: 932 32 130
Manta Reiser er en solid bedrift og er sikret gjennom både IATA og Reisegarantifondet
Travelmarket Interactive